Altres accions

 cartell de L'acollida, una assignatura pendent
 

L'Acollida, una Assignatura Pendent. Cicle de xerrades

Cicle de xerrades, durant el qual parlarem amb persones defensores de drets humans, coneixerem la tasca que fan diverses entitats compromeses amb l’acollida de persones refugiades de la nostra comunitat autònoma i quines són les vies per poder col·laborar-hi.

 Cartell convenció sobre l'eliminació de totes del formes de discriminació contra la dona
 

La convenció sobre l'eliminació de totes les formes de discriminació contra la dona (CEDAW): una eina bàsica per a la cooperació al desenvolupament

Curs, confeccionat en aliança amb la Iniciativa Mesoamericana de Mujeres Defensoras de los Derechos Humanos (IM-Defensoras) amb l’objectiu essencial que el grup participant millori la comprensió del que significa la igualtat per a totes les dones a escala global.

 llibreria
 

 

Un món de recursos al vostre abast

 L’equip de l'OCDS continuam treballant i hem pensat que és interessant aprofitar aquests dies per adaptar les nostres accions a les possibilitats actuals: fer equip en xarxa i compartir entre totes les persones afins allò que ens ha semblat interessant, que ens ha commogut i ens ha fet aprendre al marge dels ensenyaments convencionals.

 Cor a casa
 

Continuam fent front a la COVID-19

Hem preparat una sèrie de recursos perquè els pugueu aprofitar aquestes vacances de Pasqua i no ens trobeu a faltar: aprofitau una part del temps lliure per fer-hi un cop d’ull, treure profit del vostre potencial i incrementar els coneixements que ja teniu sobre la cooperació i la solidaritat!

 A casa
 

No ens atura ni el Coronavirus 2019

En aquest moment de canvi, a l'OCDS també treballam des de ca nostra. I tenim moltes propostes per fer-te perquè aquests dies siguin una inversió personal a llarg termini.

 Cartell Les invisibles
 

Les Invisibles. El Marroc i Mallorca, connectats per dones (ANUL·LADA)

Espai de trobada i reflexió al voltant dels treballs del periodista Hicham Houdaifa i la investigadora Chadia Arab.

 Cartell hijas del Mayab
 

Las Palabras de las Hijas del Mayab', taller d'eines de resistència, revolució i canvi social

En el marc del Dia de la Lluita contra la Violència de Gènere (#25N) i de la nostra campanya Defensam les dones defensores de drets (#JuntesEnsProtegim),volem acostar una visió general de la situació de les dones defensores del territori a Guatemala i Hondures, així com de les alternatives que s’ofereixen per situar la vida en el centre a escala local i global, en col·laboració amb el Servei d’Activitats Culturals (SAC) de la UIB.