Programa de cooperació tècnica per a la transformació global i el desenvolupament sostenible

.jpgEl Vicerectorat de Planificació Estratègica, Internacionalització i Cooperació, a través de l’OCDS, posa en marxa un nou programa de cooperació tècnica dirigit al PAS amb l’objectiu de promoure l’intercanvi de coneixements, la transferència de tecnologia i el suport tècnic entre la UIB i institucions i entitats de països del Sud global.

Els agents de cooperació de les Illes Balears, o bé directament les institucions públiques o entitats sense ànim de lucre de països del Sud, poden proposar accions de cooperació tècnica a la UIB especialment concebudes per a la participació del PAS. D’aquesta manera, la Universitat vol contribuir a donar resposta a les demandes del Sud global i sensibilitzar la comunitat universitària sobre problemes vinculats al desenvolupament humà sostenible, i establir aliances amb altres actors en àmbits com la transició ecosocial, la governança dels pobles o l’enfortiment organitzacional.

Les accions de cooperació, amb els seus requisits i condicions, es difondran a través dels canals de comunicació de l’OCDS i es publicaran al tauler electrònic oficial.

Documents relacionats:

Bases del Programa de cooperació tècnica per a la transformació global i el desenvolupament sostenible

Annex 1 - Model de fitxa d'acció de cooperació tècnica

Annex 2 - Sol·licitud de participació en acció de cooperació tècnica