Escoltar

Un món de recursos al vostre abast

 L’equip de l'OCDS continuam treballant i hem pensat que és interessant aprofitar aquests dies per adaptar les nostres accions a les possibilitats actuals: fer equip en xarxa i compartir entre totes les persones afins allò que ens ha semblat interessant, que ens ha commogut i ens ha fet aprendre al marge dels ensenyaments convencionals.

Amb molta cura, us hem preparat un llistat de recursos perquè pugueu continuar accedint a les propostes d'altres col·lectius amb els quals compartim la manera de veure el món i us acosteu una mica més a la realitat que volem. És un material molt interessant i que segur que no us deixarà indiferents.

Tot i les dificultats, podem fer que aquesta situació adversa ens reporti un aprenentatge: reflexionar sobre la realitat a la qual volem tornar i si el camí que hem triat és el que realment volem. Per això, us convidam que feu una ullada als recursos, que hi tresqueu una mica i pugueu incrementar els coneixements que ja teniu sobre la cooperació i la solidaritat!

Ara podeu accedir des d’aquí a tots els recursos que hem compartit!

A l’OCDS, #noensaturanielcoronavirus2019.

Data de publicació: 08/04/2020