Selfie - Campanya pel Dia del Voluntariat

Avui, 5 de desembre de 2023, celebram el Dia Internacional del Voluntariat i l'oportunitat de contribuir al canvi i al progrés! Uneix-te al Portal del Voluntariat de la UIB, una plataforma dedicada a connectar persones amb ganes de col·laborar amb organitzacions i causes que necessiten el teu suport. Consulta les ofertes que hi ha publicades. Marca la diferència i passa a l’acció!

A més, a l'OCDS t'animam a apuntar-te al Curs d'Autoaprenentatge Una Anàlisi Transversal en un Món Desigual, que ara com a novetat té dos nous mòduls de voluntariat i participació ciutadana per a les persones que volen aprendre més sobre com poden ser agents de canvi responsables.

Aprofita aquesta oportunitat d'aprendre, créixer i fer una aportació positiva al món. Uneix-te a nosaltres en aquesta celebració del Dia Internacional del Voluntariat i comparteix l'espot Selfie de la campanya.

Vídeo produït pel Servei de Recursos Audiovisuals, amb guió original de David Ordinas i interpretació a càrrec de Lorena Faus i José Artero. 

Data de publicació: 05/12/2023