Escoltar

Ampliat el segon termini del I Concurs de Fotografia #SomSolidaritatUIB

Comença el segon termini d'aquest certamen, que va néixer amb l'objectiu d'impulsar la participació de la comunitat universitària a les activitats i programes organitzats per l'oficina

Aquest concurs es farà a través de la xarxa social Instagram i hi podrà participar tota la comunitat universitària (alumnat, PDI i PAS), així com exmembres dels tres col·lectius.

Les fotografies han de tenir relació amb experiències viscudes durant els programes de mobilitat de l'OCDS, Beques de pràctiques i Estades Solidàries, així com de voluntariat local en qualsevol àmbit.

Hi ha tres categories (voluntariat local, estades solidàries i beques de pràctiques) i es poden presentar fins a dues fotografies per categoria.

El termini de participació estarà obert del 4 al 25 de setembre de 2019

Per saber com podeu participar-hi, conèixer quins són els premis o quins són els criteris per escollir els/les guanyadors/es, consultau la Convocatòria del concurs i El full de participació amb la cessió dels drets d'imatge que s'ha d'emplenar.

Si encara no segueixes a l'OCDS a Instagram (@cooperaciouib), no dubtis en fer-ho per mantenir-te al corrent de totes les novetats i notícies (teniu en compte que per participar en el concurs s'ha de seguir el nostre compte d'Instagram).

Data de l'esdeveniment: 04/09/2019

Data de publicació: 04/09/2019