Publicació del llibre Del discurso al acuerpamiento. Cooperación Feminista a Dos Orillas

Ja està disponible el llibre Del discurso al acuerpamiento. Cooperación Feminista a Dos Orillas, de l’editorial El Mismo Mar (Argentina). Es tracta d’una obra col·lectiva que recull i amplia els continguts de les Jornades de cooperació feminista, celebrades al 2021 en el marc de la Campanya de dones defensores de drets #JuntesEnsProtegim, en la qual varen participar set defensores de drets i del territori i expertes en gènere i cooperació al desenvolupament.

La publicació, a cura de Karina Andrea Bidaseca i d’Andrea Beltramo, és una aposta per continuar avançant envers una cooperació feminista en clau sud-sud i compta amb les aportacions de Ruth Escribano Dengra, Marusia López Cruz, Susana de la Cruz Ruíz, Yubitza Rovira Montalvo, Jackeline Rojas Castañeda, Luz Marina Hache Contreras, Jadiyetu El Mohtar Sid, Mercedes Ruiz-Giménez Aguilar i Estrella Ramil Paz.

El llibre ja està disponible en format PDF i en format EPUB. Es presentarà a principi de l’any 2024 en format presencial i en línia, amb la participació d’algunes de les autores que participen en el llibre.

Presentació del llibre

 

Si vols veure el món amb ulleres morades multifocals, no et perdis aquest llibre, que trobaràs també dins la Col·lecció UIB Solidària, a la nostra secció de Recursos!

Data de publicació: 19/12/2023