Escoltar

La convenció sobre l'eliminació de totes les formes de discriminació contra la dona (CEDAW): una eina bàsica per a la cooperació al desenvolupament

Durada: 13 hores (en línia)
Places: un mínim de 15 persones inscrites i un màxim de 35 places
Data de l’acció formativa: del 6 al 22 de juliol de 2020
Curs en línia gratuït. S’emmarca en el conveni instrumental subscrit entre la Conselleria d’Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears en matèria de cooperació al desenvolupament i en el compromís de la comunitat autònoma amb els ODS de l’Agenda 2030.

Us convidam a participar en aquest curs, confeccionat en aliança amb la Iniciativa Mesoamericana de Mujeres Defensoras de los Derechos Humanos (IM-Defensoras) i que s’emmarca en la campanya de defensores Juntes ens Protegim.

Aquest curs vol proporcionar a les persones participants una formació general que permeti entendre la importància i la manera d’implementar accions d’igualtat de gènere als processos de la cooperació transformadora amb els principis de la CEDAW. Les formadores seran Alda Facio, jurista reconeguda, feminista, escriptora i experta internacional en gènere i drets humans de les dones; elegida pel Consell de Drets Humans de Nacions Unides com a membre del grup de treball sobre la qüestió de la discriminació contra la dona a la llei i a la pràctica, i Margalida Capellà, professora de Dret Internacional a la UIB i responsable del Laboratori Interdisciplinari sobre Drets i Llibertats de les Illes Balears (LIDIB).

 

Més informació i inscripcions

 conselleria afers socials i esports

Data de l'esdeveniment: 06/07/2020

Data de publicació: 18/06/2020