El voluntariat: un impuls per a l'acollida de persones refugiades

 Durada: 20 hores (en línia)
Places: un mínim de 15 persones inscrites i un màxim de 35 places.* Tindrà preferència la comunitat universitària en actiu, i es deixaran places disponibles per a exalumnes i altres persones interessades, seguint estrictament l’ordre d'inscripció.
* En cas que no arribi al nombre mínim de places, la formació es cancel·larà i es valorarà de proposar-la per a més endavant.
Dates de l’acció formativa: del dia 29 de juny al 17 de juliol de 2020.
Curs gratuït, en el marc de la col·laboració entre la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Balears i la UIB en l'àmbit de la dinamització del voluntariat universitari. 

Us convidam a participar en aquest curs, que pretén acostar la realitat actual a què s’enfronten les persones refugiades. 

Aquesta acció formativa vol proporcionar a les persones interessades, i de la mà del Laboratori Interdisciplinari sobre Drets i Llibertats de les Illes Balears (LIDIB) i la Creu Roja Illes Balears, entitats que hi treballen diàriament i directament, una formació general que permeti acostar-les a aquesta realitat tan complexa, conèixer la feina que es fa a la nostra comunitat autònoma, dotar les persones interessades de recursos i eines per poder fer un voluntariat en aquest àmbit, i explicar experiències en primera persona.

Més informació i inscripcions

Data de l'esdeveniment: 29/06/2020

Data de publicació: 08/06/2020