Diàleg amb la defensora Helena Maleno i presentació del seu llibre Mujer de frontera

Data: 29 de juny
Hora: a les 12 hores
Durada: 1 hora
Lloc: en línia a través de Zoom. 

 

L’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat tenim el plaer de convidar-vos a participar en el cicle de xerrades L’Acollida, una Assignatura Pendent. En aquesta primera trobada inaugural compartirem un espai de diàleg amb la reconeguda activista, periodista i defensora dels drets humans, especialista en migracions i tràfic de persones, i fundadora del col·lectiu Caminando Fronteras, Helena Maleno. A més, ens parlarà del llibre que ha publicat recentment, Mujer de frontera, a través del qual aborda la realitat de les fronteres i els processos migratoris des del relat personal com a protagonista. Un relat que posa l’èmfasi en la defensa de la vida i denuncia la criminalització que se’n fa.

L’entrevista serà conduïda per Julia Gallo i Elisa Bosch, professores del Departament d’Infermeria i Fisioteràpia de la UIB. Hi haurà un espai per a la participació del públic interessat.

Aquesta activitat complementa el curs «El voluntariat: Un impuls per a l’acollida de persones refugiades» i forma part de la campanya Defensant Dones Defensores de Drets #JuntesEnsProtegim, que pretén visibilitzar la tasca imprescindible que duen a terme amb les entitats implicades arreu del món.

Data de l'esdeveniment: 29/06/2020

Data de publicació: 18/06/2020