Conferència: «Cures pal·liatives i autocura professional»

Dimarts, 26 d’octubre de 2021, a les 17.30 h (durada aproximada: 1 hora i 30 minuts)
Lloc: Aula de Graus de l’edifici Antoni Maria Alcover i Sureda (campus UIB) i a través de la plataforma Zoom
Inscripció: <https://forms.gle/Qye1m52KvhWckbPB7>

El dia 26 d’octubre es pronunciarà una conferència sobre cures pal·liatives i autocura professional en l’àmbit sociosanitari. Hi pot assistir el públic en general, des de professionals de l’àmbit, estudiants, voluntaris o qualsevol persona interessada en la temàtica.

imatge.jpg

Les ponents seran:

  • Dra. Paula Alejandra Hidalgo Andrade, degana de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Las Américas (Equador) i vicepresidenta de l’Asociación Ecuatoriana de Cuidados Paliativos (ASECUP).
  • Sra. Germania de las Mercedes Andrade Duran, metgessa de cures pal·liatives de l’Hospice San Camilo (Equador), pediatra i experta en cures pal·liatives pediàtriques.

Les places presencials hi són limitades (15 places) i l’admissió es farà per ordre d’inscripció. Les persones interessades a seguir la sessió en línia també s’hi han d’apuntar i se’ls enviarà l’enllaç de ZOOM.

Aquesta conferència és gratuïta i forma part del projecte de cooperació universitària al desenvolupament «Diagnòstic sobre el desgast per empatia i la satisfacció per compassió de persones cuidadores formals en centres d’atenció sociosanitària a Quito», finançat en el marc del conveni amb el Govern de les Illes Balears. 

Per a més informació, contacteu amb Elena Cuartero a través de l’adreça electrònica <me.cuartero@uib.es>.

Data de publicació: 18/10/2021