Escoltar

VIII Congreso Universidad y Cooperación al Desarrollo (CUD)

Del 27 al 29 de novembre de 2019, la Universitat de Santiago de Compostel·la (USC) acollirà el VIII Congreso Universidad y Cooperación al Desarrollo (CUD), un punt de trobada biennal sobre el treball de les universitats en matèria de cooperació internacional.

Aquest congrés, promogut pel Grup de Treball de Cooperació de la Comissió Sectorial CRUE - Internacionalizació i Cooperació, amb el suport de l’Observatori de la Cooperació Universitària al Desenvolupament (OCUD), pretén ser un punt de trobada entre les universitats per compartir experiències, generar oportunitats de nous aprenentatges, fomentar aliances i afrontar els reptes que ens interpel·len. És una oportunitat per construir ponts entre les contribucions de la investigació, les estructures de gestió i administració de les nostres institucions, el compromís amb la formació, les demandes socials i la nostra activitat tècnica des de l’àmbit de la cooperació.

Davant nosaltres s’obrin reptes que ja no podem eludir, que no distingeixen entre allò immediat i allò transnacional, reptes que hem d’afrontar glocalment. L’Agenda 2030 ha suposat un punt d’inflexió en la concepció global d’aquests reptes. A punt d’acabar el primer terç del temps establert per al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), tornam a interrogar-nos sobre la contribució de la universitat a la consecució d’aquests Objectius.
 

Enviament de propostes de comunicació fins al 25 de setembre de 2019

 

Data de l'esdeveniment: 27/11/2019

Data de publicació: 17/07/2019