Taller: «Destil·lant paisatge. Un acostament aromàtic sostenible i cooperatiu al territori»

Dates: 16, 17, 18 i 19 d’abril
Horari: de 15 a 19 hores
Durada: 16 hores
Punt de trobada: entrada de l'edifici Mateu Orfila (es recomana dur tisores de podar i una bossa per a dia 17 d’Abril).
Lloc de desenvolupament dels tallers: aules pendents de confirmació; Propileu, situat entre els edificis Anselm Turmeda i Ramon Llull, i laboratori QI 218, de Química Inorgànica, 1a planta


Aquest taller, dividit en quatre sessions de quatre hores cadascuna, té el propòsit d’apropar-nos al paisatge més proper per valorar els ecosistemes terrestres amb tota la seva complexitat i biodiversitat mitjançant el coneixement de les espècies botàniques i les interaccions. A més a més, coneixerem diferents instruments i aparells de laboratori, la importància d’alguns paràmetres químics i, amb la pràctica del procés de la destil·lació, promourem el consum de productes sostenibles amb l’entorn i aportarem una visió ecosistèmica de la gestió del territori i de les plantes.

Més informació i inscripcions

Data de publicació: 19/03/2024