Escoltar

Sus Vidas Son Nuestras Vidas

 

L’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB ens sumam i donam suport a la campanya #SusVidasSonNuestrasVidas.

Els pobles garífunes i lenques d’Hondures, organitzats a l’OFRANEH i el COPINH, històricament han estat víctimes de violència. En el marc de la crisi sanitària, les agressions s’han agreujat, la qual cosa ha posat en risc la vida dels pobles ancestrals i originaris.

Des de sempre, aquests col·lectius han demostrat que les crisis s’enfronten situen en el centre la vida i la dignitat de les persones. És per això que l’OCDS defensam la tasca que fan COPINH i OFRANEH, que reclamen que s’acabi la persecució i la violència que reben per part d’un Estat que no tan sols no ha fet res per defensar-les de les agressions i salvaguardar la vida de les comunitats, sinó que també està obstaculitzant.

La Xarxa Nacional de Defensores de Drets Humans a Hondures i la Iniciativa Mesoamericana de Dones Defensores de Drets Humans impulsen aquesta campanya. Lluitam amb COPINH i l’OFRANEH, perquè són entitats que treballen per la defensa dels drets humans, i l’OCDS reafirmam el nostre suport a la defensa de les dones defensores de drets humans #JuntesEnsProtegim, una iniciativa que té l’objectiu de visibilitzar la situació de les dones defensores dels drets humans i sensibilitzar sobre la importància de la coresponsabilitat i d’emprendre lluites conjuntes per una justícia ecosocial arreu del món.

Perquè #SusVidasSonNuestrasVidas, adhereix-te a la campanya.

sus vidas son nuestras vidas

Video OCDS

Més informació

 

Data de publicació: 17/07/2020