Escoltar

Resolució del primer termini dels Premis Agenda 2030 per a TFG i TFM

Des del Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable i l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS) de la UIB, ens complau anunciar la publicació de la resolució del primer termini de la convocatòria dels “Premis Agenda 2030 per a la Transformació Social i el Desenvolupament Humà Sostenible per a TFG i TFM de la UIB”.

El tribunal, format per Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable; la senyora Rosa Isabel Rodríguez, vicerectora d’Estudiants; Rubén Santamarta, director d’estudis de postgrau; Jerònia Lladó, representant de la Comissió de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB; Antoni Servera, director general de la Direcció General de Cooperació del Govern de les Illes Balears; i Ruth Escribano, coordinadora de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB, ha resolt atorgar els premis a les persones següents:

Categoria: Treball de Fi de Grau
Primer premi. Rocío Díaz, del Grau d’Educació Primària, per Memòria seqüencial auditiva: avaluació i intervenció en infants amb hipoacúsia al Marroc, amb una dotació econòmica de 1.000 euros.
Segon premi. Felipe Rodríguez, del Grau de Química, per Disseny de dispositius d’extracció en fase sòlida mitjançant tècniques d’impressió 3D, amb una dotació econòmica de 500 euros.
 
Categoria: Treball de Fi de Màster 
Primer premi. Lucía Pascual, del Màster de Polítiques d’Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere, per El teatro foro para la prevención de la violència de genero en la universidad, amb una dotació econòmica de 1.000 euros.
Segon premi. Alfonso López, del Màster d’Intervenció Socioeducativa amb Menors i Família, per Aproximación a una diagnosis del sinhogarismo en Mallorca, amb una dotació econòmica de 500 euros.

 

Des de l’organització volem donar l'enhorabona als guanyadors i expressar la nostra satisfacció davant l’elevada participació, amb més de trenta treballs presentats, i per la qualitat i l’interès dels mateixos. 

De l’1 de febrer al 2 de març del 2019 s'obrirà el segon termini de la convocatòria, on també s'hi podran presentar els treballs presentats en aquest primer termini que no hagin estat premiats. 

Més informació

Data de l'esdeveniment: 24/10/2018

Data de publicació: 26/10/2018