Escoltar

L'Impuls del Voluntariat en la Nova Normalitat

Jornades de voluntariat

La Direcció General de Participació i Voluntariat, en col·laboració amb l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB, impulsam unes jornades de bones pràctiques de voluntariat. És una acció que hem pensat per a les entitats i els agents de voluntariat de les Illes Balears.

En el marc de l’ODS 17 de l’Agenda 2030, aliança pels objectius, la feina col·laborativa entre administracions i entitats forma part de l’essència i del dia a dia de la nostra tasca. Projectes en marxa de la Direcció General de Participació i Voluntariat com el Tren de Trànsit/023, Xarxa Junts, Enxarxats, Cens d’Entitats..., en són bons exemples.

T’agradaria formar-ne part?
Pots emplenar el 
formulari següent, si pot ser abans del dia 25 de juny de 2020.

Creiem fermament en la intel·ligència col·lectiva, la feina en xarxa i en l’aprenentatge individual com a eines per transformar, per la qual cosa feim una crida a les persones interessades perquè en formin part. A causa de la situació sanitària, la trobada serà a la tardor i en format virtual. Consideram que serà una experiència interessant i innovadora, amb els mateixos objectius i continguts; una oportunitat d’incidir en aquesta forma de relació ja consolidada en la «nova normalitat».

Data de publicació: 15/06/2020