Escoltar

Entrevista a l'escriptora Melatu Uche Okorie i lectura pública de la seva obra

Activitat emmarcada dins l'acció:"Conferències i tallers: Una reflexió crítica sobre els conceptes de diferència i indiferència", organitzada per Aida Rosende Pérez

Data: 30 de maig de 2019
Horari: de 17.30 a 19 hores
Lloc: Ca n’Oleo, Palma

 

Us convidam a l’entrevista que farem a l’escriptora Melatu Uche Okorie i a la lectura pública de la seva obra. Melatu-Uche Okorie va néixer a Enugu, Nigèria, i arribà a Irlanda l’any 2006 com a demandant d’asil. Durant vuit anys i mig va viure institucionalitzada en un centre d’internament per a persones estrangeres a Irlanda, fins que li acceptaren la petició. Començà la carrera com a escriptora durant aquest període i el 2009 va guanyar el Metro Éireann Writing Award amb el relat Gathering Thoughts. El seu treball s’ha publicat en les col·leccions Ten Journeys One Destination, Alms on the Highway, i a les revistes LIT Journal, College Green Magazine. La seva primera col·lecció, This Hostel Life, es va publicar el maig de 2018 i hi ficciona les experiències de la població immigrant, demandant d’asil i refugiada a la Irlanda contemporània. Actualment, treballa en la preparació d’una novel·la.

L’acompanyarà Sara Martín Ruiz (UIB), estudiant de doctorat que redacta la tesi sobre la producció i representació literària de la població migrant, refugiada i demandant d'asil a Irlanda.
 

Més informació

Data de l'esdeveniment: 30/05/2019

Data de publicació: 09/05/2019