Escoltar

Curs de formació en línia "Voluntariat en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament"

Una nova oportunitat per formar-te en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament!

Durada: 20 hores repartides en quatre mòduls de 5 hores de durada i 5 hores optatives de treball autònom.
Places: màxim 35 alumnes. Tindrà preferència la comunitat universitària en actiu, deixant les places disponibles per ex-alumnat i altres persones interessades, seguint estricte ordre d'inscripció.
Dates del curs: de dia 2 al 29 de març.
Curs gratuït, en el marc de la col·laboració entre la Direcció General de Cooperació del Govern de les Illes Balears i la UIB en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament.

 
Us convidam a participar en la tercera edició en línia del curs de voluntariat en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament, especialment pensat per aquelles persones que per horari o ubicació tenen dificultat per seguir els cursos presencials que oferim des de l'OCDS.

Amb aquest curs, la superació del qual dona pas a poder participar en els programes de Beques de Pràctiques i Estades Solidàries, es pretén oferir una visió general del voluntariat i de les seves característiques més importants en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament, així com facilitar eines d’intervenció, habilitats bàsiques i maneig de situacions en diferents contexts.

Esperam que sigui del vostre interès!

Més informació i inscripcions

Data de l'esdeveniment: 02/03/2020

Data de publicació: 10/02/2020