Curs de Voluntariat en l'Àmbit de la Sostenibilitat Ambiental i Defensa del Territori

Durada: 10 hores (en línia)
Places: mínim de 15 persones inscrites i *màxim de 35 places. Hi tindrà preferència la comunitat universitària en actiu, i es deixaran places disponibles per a exalumnat i altres persones interessades, seguint estrictament l’ordre d'inscripció.
* En cas que no arribi al nombre mínim de places, la formació es cancel·larà i es valorarà de proposar-la per a altres dates
Dates de l’acció formativa: del dia 27 al 30 d’abril
Curs gratuït, en el marc de la col·laboració entre la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Balears i la UIB en l'àmbit de la dinamització del voluntariat universitari.

Us convidam, juntament amb les dues entitats que treballen en el sector i que impartiran la formació, com són el Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) i la Fundación Vida Silvestre Mediterránea, a participar en aquesta càpsula formativa, que us ofereix formació de voluntariat en medi ambient. L’objectiu principal és preparar-vos i facilitar-vos les eines essencials que us permetin dur a terme posteriorment un voluntariat en aquest àmbit.

A més de proporcionar formació específica en el voluntariat mediambiental, aquesta càpsula vol ser un espai de trobada amb dues entitats amb les quals després podreu desenvolupar el que hàgiu après: posar en pràctica allò que hàgiu interioritzat i obrir-vos les portes a una realitat d’acció concreta i solidària.

Més informació i inscripcions  

Data de publicació: 08/04/2020