Escoltar

Convocatòria d'ajuts per a projectes d'innovació i millora de la qualitat docent en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. Any acadèmic 2020-21

Ajuts per a projectes d’innovació docent relacionats amb la promoció de la salut, la sostenibilitat, l’equitat de gènere, la cooperació i educació per al desenvolupament i per a una ciutadania global.

El Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable i el Vicerectorat de Profconselleria afers socials i esportsessorat, amb la col·laboració de l’Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE), volen impulsar el desenvolupament de projectes d’innovació pedagògica a la UIB en matèria de desenvolupament humà sostenible en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030, promoguda per les Nacions Unides.

Aquesta convocatòria té la finalitat de promoure accions i processos que incideixin en la millora de la tasca docent, la coordinació de les assignatures, l’ús de noves metodologies i eines d’avaluació, i l’elaboració de materials d’aprenentatge, així com en la formació i el reconeixement de grups compromesos amb la innovació i la millora de la docència, sempre que estiguin relacionats amb la promoció de la salut, la sostenibilitat, l’equitat de gènere, la cooperació i educació per al desenvolupament i per a una ciutadania global.

La convocatòria està oberta fins al 10 de juliol i s’hi pot presentar el projecte mitjançant el formulari de la web de l’IRIE.

Documents relacionats

Més informació

Data de publicació: 17/06/2020