#8M_Conversa i taller: «Il·lustrant la realitat de les dones refugiades de Palestina» , Radiofémina de la companyia Disperses i «Una mujer fantástica»

Des de l'ODCS vos presentem aquestes tres activitats, organtizades conjuntament amb el Servei d'Activitats Culturals, enmarcades del #8M:

Conversa i taller: «Il·lustrant la realitat de les dones refugiades de Palestina»

Data: 10 de març de 2021
Horari: 12.30-14 hores
Presencial
Lloc: aules mirall. Seu de CCOO, Palma, i sala d’actes de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, campus universitari
Capacitat limitada  


Activitat organitzada per l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB, Secció Sindical de CCOO a la UIB i UNRWA Illes Balears, amb el suport de la Direcció General de Cooperació del Govern de les Illes Balears. Presentarem la situació humanitària de les dones i nines refugiades al territori palestí ocupat. A través de l'Agenda 2030 i els ODS, conversarem en dos seminaris que es duran a terme de manera simultània en aules mirall sobre igualtat de gènere, drets humans i estereotips culturals i de gènere, i sobre com aquests afecten la situació humanitària que viu la població refugiada de Palestina.
Fotografia: UNRWA

Més informació i reserva de places

Radiofémina de la companyia Disperses

Data: 5 de març de 2021
Horari: 19:30 hores
LLoc: Aula Magna de l'edifici Guillem Cifre de Colonya. Campus universitari.
Places limitades: reservau-la a <sac@uib.cat>


Radiofémina
 és un espectacle de teatre i cinema, en el qual la companyia Disperses planteja la diferència entre la figura d'Elena Francis i les actuals influencers. Amb molt d'humor i també amor, Clara, Georgina i Aurora duen a terme una investigació sobre les il·lusions perdudes de les seves padrines i comprenen que cercar la veritat a l'exterior pot esdevenir un autèntic viatge interior. Els projectes de Disperses sempre han posat en el centre la dona i la cultura des del punt de vista del feminisme. L'obra és en castellà, segons les cartes i el consultori, que són la base temàtica de l'espectacle.

Més informació

«Una mujer fantástica»

Data: El dijous 11 de març de 2021
Horari: 19:30 hores
LLoc: Projecció (en línia)
Places: En cas que només volgueu assistir a aquesta sessió reservau plaça a <sac@uib.cat> fins a les 23 hores del 10 de març


Marina (Daniela Vega) una jove cambrera aspirant a cantant i Orlando (Francisco Reyes), vint anys major, planegen un futur junts. Després d'una nit de festa, Marina ho porta a urgències, però ell mor en arribar a l'hospital. Ella deu llavors enfrontar les sospites per la seva mort. La seva condició de dona transsexual suposa per a la família d'Orlando una completa aberració. Ella haurà de lluitar per a convertir-se en el que és: una dona forta, passional... fantàstica. (*FILMAFFINITY)

Més informació

cartell.jpg    cartell.jpg

Data de l'esdeveniment: 10/03/2021

Data de publicació: 17/02/2021