Taller i conferència: Fotografia participativa com a eina per a visibilitzar el voluntariat

Us convidam a participar en el taller i la conferència, organitzada per Ana J. Cañas, professora del Departament de Filosofia i Treball Social, en el marc de la XV Convocatòria d'ajuts per a accions d'educació per al desenvolupament per a una ciutadania global, 2018-19, que tendran lloc els propers dies 18 i 19 de març de 2019: 

Dilluns, 18 de març, de 16 a 17.30 hores:

  • Conferència: «Què és la fotografia participativa i com pot ser una metodologia d’utilitat per dur a terme projectes d’intervenció grupal?», a càrrec d’Eva Sala, membre de Las Cientovolando - Arte Participativo. 

Dilluns i dimarts, 18 i 19 de març, de 10 a 15 hores:

  • Taller: Fotografia participativa: una eina per visibilitzar el voluntariat.

Mitjançant aquest taller les persones assistents experimentaran, amb dinàmiques i propostes pràctiques, en què consisteix la fotografia participativa. Coneixeran projectes reals i treballaran en la realització de projectes fotogràfics personals que els permetrà visibilitzar el voluntariat com a temàtica principal.

Investigar, de manera lúdica i experimental, sobre la percepció sensorial aplicada a la creació fotogràfica, partint del fet que la vista no és l’únic sentit que intervé en l’acte de fotografiar. Per això, la metodologia de la pràctica promourà la presa de consciència del cos, l’estimulació sensorial i el desenvolupament d’activitats que fomentin l’acostament a la creativitat des dels sentits i les emocions aplicats a la producció d’imatges.

Més informació i inscripcions

Data de l'esdeveniment: 19/03/2019

Data de publicació: 19/02/2019