Escoltar

Segon workshop "El desenvolupament humà sostenible en la investigació i la transferència. Un element més del nou sexenni de transferència"

El 21 de febrer tendrà lloc l'onzena sessió del Cicle de sessions monogràfiques de l'Agenda 2030 amb la participació d'Aina Calvo, José Antonio Sanahuja i Daniel López Codina

Dia: 21 de febrer de 2019.
Hora: de 12 a 14 hores.
Lloc: SAL05a i SAL05b (Ed. Antoni Maria Alcover).

 

El proper dijous dia 21 de febrer tendrà lloc el workshop: "El desenvolupament humà sostenible en la investigació i la transferència. Un element més del nou sexenni de transferència", que comptarà amb les intervencions de: 

  • Aina Calvo, directora de l’Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID): "La cooperació espanyola en el marc de l’Agenda 2030".
  • José Antonio Sanahuja, director de la Fundación Carolina: "La Agenda 2030: conocimiento y ética universalista para el progreso humano".
  • Daniel López Codina, professor titular del Departament de Física de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona: "Investigació per al desenvolupament humà: un treball imprescindible".
     
  • Presentació a càrrec de: Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, i Jordi Llabrés, vicerector d'Innovació i Relacions Institucionals.
Després de les seves intervencions s'obrirà un espai  de debat, intercanvi i propostes per avançar en el compromís de la UIB amb l’Agenda 2030.
 

Les universitats espanyoles s’han compromès a generar i transferir un coneixement emmarcat en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de la Agenda 2030. Segons queda recollit a la noticia Crue Universidades Españolas acuerda su contribución al Plan de Acción para la Agenda 2030”, un dels compromisos adquirits és “La generació i la transferència d’un coneixement compromès amb el Desenvolupament Sostenible, incloent aquí també el coneixement necessari per a articular i donar seguiment a la pròpia Agenda 2030”. El workshop, que forma part del Cicle de sessions monogràfiques de l'Agenda 2030 organitzat per l'OCDS pretén reforçar el compromís de la comunitat universitària de la UIB amb l'Agenda 2030. 

Més informació

 

Data de publicació: 07/02/2019