Escoltar

Resolució del segon termini dels Premis Agenda 2030 per a TFG i TFM

Des del Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable i l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS) de la UIB, ens complau anunciar la publicació de la resolució del segon termini de la convocatòria dels “Premis Agenda 2030 per a la Transformació Social i el Desenvolupament Humà Sostenible per a TFG i TFM de la UIB”.

El tribunal, format per Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable; la senyora Rosa Isabel Rodríguez, vicerectora d’Estudiants; Rubén Santamarta, director d’estudis de postgrau; Jerònia Lladó, representant de la Comissió de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB; Antoni Servera, director general de la Direcció General de Cooperació del Govern de les Illes Balears; i Ruth Escribano, coordinadora de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB, ha resolt atorgar els premis a les persones següents:

Categoria Treball de Fi de Grau (TFG)
  • Primer premi. Rafael Rosselló Melis, del Grau de Geografia, per Fragmentación de hábitats protegidos por infraestructuras viarias de transporte en Mallorca: evaluación, diagnóstico y propuestas de gestión, amb una dotació econòmica de 1.000 euros.
  • Segon premi. Maite Kefauver Silva, del Grau de Psicologia, per La violencia sexual contra las mujeres: consecuencias sobre la salud sexual de las víctimas, amb una dotació econòmica de 500 euros.
Categoria Treball de Fi de Màster (TFM)
  •  Primer premi. Maria de Lluch Rayo Llinàs, del Màster de Polítiques d’Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere, per La inteligencia también es bella: ¿Qué vemos primero, su belleza o su capacidad?, amb una dotació econòmica de 1.000 euros.
  • Segon premi. Aina Capellà Palacios, del Màster en Formació del Professorat, per Com aprendre a pensar significa aprendre a actuar: una proposta de pensament visible en torn als ODS, amb una dotació econòmica de 500 euros.

Des de l’organització volem donar l'enhorabona a les persones guanyadores i expressar la nostra satisfacció davant l’elevada participació, amb més de trenta treballs presentats, i per la qualitat i l’interès dels mateixos. 

L'acte de lliurament dels premis tendrà lloc el dimecres dia 5 de juny a les 12 hores a Son Lledó. 

Notícia de l'acte de lliurament

Entrevista a les quatre persones guanyadores

Més informació

Data de l'esdeveniment: 05/06/2019

Data de publicació: 03/06/2019