Escoltar

Obert el segon termini de la XVI Convocatòria d'ajuts per accions d'educació per a una ciutadania global - 2019

La convocatòria té com a finalitat atorgar ajuts als membres de la comunitat universitària (PDI, PAS i alumnat) de la UIB per dur a terme accions d’EpD per a una ciutadania global

El dia 1 d'abril s'obre el segon termini de la XVI convocatòria d'ajuts per a accions d'EpD per a una ciutadania global. Aquest curs 2019-20 incorpora una línia estratègica referida a sostenibilitat ecològica i a la salut, amb l'objectiu d'impulsar accións de promoció, conscienciació i compromís ciutadà i universitari amb el respecte de la natura, i l’aposta ferma per la salut i la sostenibilitat local i global.

Si ets estudiant, membre del professorat o del personal administratiu amb inquietuds i amb ganes de dur a terme un projecte que promogui una consciència crítica, sensibilitzi sobre les injustícies socials o per contribueixi a una cultura de la solidaritat, t’oferim assessorament per poder planificar les accions.

Us animam a participar en aquesta convocatòria i us recordam que durant aquest període l'equip tècnic de l’OCDS ofereix, com sempre, un servei d’assessorament i orientació a les persones interessades a presentar sol·licitud.

Si t'animes i hi vols participar, ja pots presentar la sol·licitud telemàticament des d'aquest enllaç.

El termini de presentació de propostes romandrà obert fins el 29 d'abril de 2020


Informa-te'n

i anima't a posar en marxa la teva pròpia iniciativa!

Data de publicació: 30/03/2020