L'exposició "La UIB compromesa amb l'Agenda 2030" arriba a la Seu universitària de Menorca

 L'alumnat i el personal de la seu universitària de Menorca ja pot visitar l'exposició "La UIB compromesa amb l'Agenda 2030".

Data: de l'1 al 26 d'octubre de 2018.
Lloc: seu universitària de Menorca (c/Santa Rita, 11, Alaior).

 

L'exposició itinerant "La UIB compromesa amb l'Agenda 2030" pot visitar-se a la seu universitària de Menorca des de l'1 d'octubre fins al 26 d'octubre. Aquesta és la primera vegada que l'exposició dissenyada i elaborada per l'OCDS surt de Mallorca per anar a una de les seus universitàries. Inaugurada el gener del 2017, l'exposició ha recorregut diferents espais del campus universitari de la UIB i ha estat portada a diferents IES de l'illa de Mallorca. 

Aquesta exposició, que consta de 9 expositors dobles, pretén convidar al visitant a acostar-se als 17 ODS de l'Agenda 2030 i part de les seves metes. L'Agenda 2030 és un programa de desenvolupament sostenible i un nou acord mundial sobre el canvi climàtic per construir un món millor, en el qual la vida humana i no humana sigui la protagonista, així que presenta una oportunitat sense precedents perquè els països i la ciutadania del món emprenguin un nou camí per millorar la vida a tot arreu.

 

Data de publicació: Thu Oct 04 13:29:00 CEST 2018