IV Premi de Tesis Doctorals en Cooperació per al Desenvolupament del Grup 9 d'universitats (G9)

Oberta la convocatòria del IV Premi de Tesis Doctorals en Cooperació per al Desenvolupament del Grup 9 d'universitats (G9), del qual la UIB forma part, que té com a objectiu premiar la millor tesi doctoral sobre temes de desenvolupament humà sostenible, educació per al desenvolupament i cooperació universitària al desenvolupament defensada entre l'1 de gener de 2015 i el 31 de desembre de 2016, en qualsevol de les universitats públiques espanyoles.


Segons recull la convocatòria, amb aquest premi "es pretén potenciar, amb vocació de continuïtat en el temps, utilitat tècnica i aplicació pràctica, la recerca per i sobre el desenvolupament en el marc dels programes de doctorat de les universitats públiques, així com la realització de tesis que puguin donar lloc a línies de recerca".


Les persones interessades poden presentar la sol·licitud fins al 31 de març de 2017. Han d'emplenar el formulari disponible a la pàgina web del G9. En els dos mesos següents al tancament de la convocatòria, un comitè integrat per persones vinculades al món de la cooperació per al desenvolupament, en possessió del títol de doctor/a i pertanyents a les universitats del G9, iniciarà el procés d'avaluació de les sol·licituds.

Data de l'esdeveniment: 05/12/2016

Data de publicació: 05/12/2016