Escoltar

El veler Astral arriba a les illes i fa escala a set ports. Visita'l!!!!

El veler de rescat de Proactiva Open Arms, Astral, fa escala a diversos ports de les Illes i a cada port l’ONG compartirà la seva experiència en el rescat a la Mediterrània a través de visites gratuïtes.

Port de Palma: del 28 de febrer al 6 de març
Port Esportiu Puerto Portals: 6 de març
Port de Sóller: 8 de març
Port d'Alcúdia: 9 de març
Port de Ciutadella: 10 de març
Port de Maó: 13 de març

El Govern col·labora amb l'ONG Proactiva Open Arms perquè durant l'estada a diferents ports de les Illes, el veler Astral pugui ser visitat per part de la població en general durant l'horari de portes obertes.

Davant les xifres de persones mortes i desaparegudes a la ribera mediterrània, el Govern de les Illes Balears té la voluntat i responsabilitat d’actuar, tant en l’acció humanitària com en la sensibilització i informació sobre aquesta crisi humanitària. Per això, a través de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació, de la direcció general de Ports i Aeroports i amb el suport de l'Autoritat Portuària de Balears, s’ha col·laborat amb l’ong Proactiva Open Arms perquè l'Astral pugui fer escala als ports d'Eivissa, Palma, Port Esportiu Puerto Portals, Sóller, Alcúdia, Ciutadella i Maó.

Durant l'estada al Port de Palma les persones interessades podran visitar de forma gratuïta el veler en horari de 10:00 a 13:00h i de 16:30 a 20h.

Proactiva Open Arms és una organització humanitària de salvament marítim espanyola que des de l'any 2015 està rescatant persones a la Mediterrània. Des de la seva fundació han rescatat més de 58.000 persones, primer, a l'illa grega de Lesbos i posteriorment, a la ruta del mediterrani central entre Líbia i Itàlia.

Data de publicació: 28/02/2018