Curs de formació: Voluntariat en l'àmbit del dret d'estrangeria i l'asil a les Illes Balears

Dates i horari de l’acció formativa: Dilluns i dimarts, del 10 de setembre a l'1 d'octubre de 2018, de 16 a 20 h. i el dia 13 de setembre de 20 a 22 h.   
Lloc: Edifici Sa Riera (C/ de Miquel dels Sants Oliver 2, Palma) *La sessió de dia 13 de setembre es durà a terme a Ca n'Oleo (C/ de l'Almudaina, 4, Palma).
 

El curs de formació "Voluntariat en l'àmbit del dret d'estrangeria i l'asil a les Illes Balears", que s'organitza conjuntament amb la Clínica Jurídica de la Facultat de Dret de la UIB, pretén donar una formació bàsica i d'utilitat a les persones que pensen fer o ja duen a terme un voluntariat en aquest àmbit, per aplicar tècniques i eines que poden ser d'utilitat en el dia a dia o que contribueixin a la reflexió de la tasca quotidiana com a voluntari/ària.

Objectius:

  • Conèixer el marc jurídic de la immigració i l’asil a l’estat espanyol i a nivell internacional.
  • Estar al corrent de les eines jurídiques i socials que tenen al seu abast el voluntariat i els equips de professionals que acompanyen les persones estrangeres en els diferents aspectes (laborals, administratius, civils, etc.) que els afecten.
  • Difondre els programes d’intervenció duts a terme per diferents entitats socials a Mallorca.

Més informació i inscripcions

 

Data de l'esdeveniment: 10/09/2018

Data de publicació: Tue Jul 24 12:07:00 CEST 2018