Curs «Divulgación del conocimiento como herramienta para el desarrollo en el ámbito de la salud, alimentación y el medio ambiente»

De la mà d'experts científics destacats i reconeguts d’àmbit mundial coneixerem els riscs emergents que suposa, en matèria de salut, producció d'aliments i medi ambient, l'ús no controlat dels productes agroquímics i altres contaminants.

Dates: 20, 21 i 22 de febrer

Durada total: 13 hores + 5 hores optatives de participació a l'agroruta*

 

Programa general, horari i ubicació

Dimarts 20 de febrer

16–21 hores. Reunió d’experts (agricultura, salut, medi ambient); «Seguretat en matèria d’alimentació, salut i medi ambient per als consumidors i per als pagesos» – Sala d’actes, Conselleria de Medi Ambient.

Dimecres 21 de febrer

9–14 hores. Agroruta amb degustació de productes locals * – L'inici i el final de la ruta seran al campus de la UIB.

* Activitat optativa amb un aforament limitat a 30 persones. Qui vulgui participar-hi ho ha d'indicar a l'apartat corresponent del fomulari d'inscripció en línia.

16–21 hores. Taula rodona: «Les Illes Balears en el context internacional en matèria de salut, alimentació i medi ambient» – Auditori de l’edifici G. M. de Jovellanos (UIB)

Dijous 22 de febrer

17–20.30 hores. Resum de les Jornades – Auditori de l’edifici G. M. de Jovellanos (UIB).

 

Certificat d'assistència: les persones que desitgin obtenir un certificat d'assistència han de realitzar la inscripció en línia i participar com a mínim en el 80 per cent de les 13 hores.

 

  més informació i inscripcions

  

Data de l'esdeveniment: 20/02/2018

Data de publicació: Wed Feb 07 10:50:00 CET 2018