Escoltar

Audiovisual CAMINS: El viatge de les persones refugiades

Tercer acte de presentació

Data de realització: 26 de maig de 2016
Hora: 11 hores
Lloc: Sala d'actes de l'edifici Anselm Turmeda. Campus universitari, Palma

En el marc del Seminari Multidisciplinari Obert: El conflicte de l'Orient Mitja i la crisi dels refugiats, organitzat pel Departament de Filosofia i Treball Social. Àrea de Treball Social i Serveis Socials.

Consulteu el programa complet

Segon acte de presentació

Data de realització: 19 de maig de 2016
Hora: 20 hores
Lloc: Sala d'actes de l'edifici Sa Riera, carrer Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma.

Primer acte de presentació

Data de realització: 6 de maig de 2016
Hora: 20.30 hores
Lloc: Auditori de Ferreries (Menorca)

L’audiovisual Camins, impulsat a partir de la iniciativa d’una alumna dels estudis d’Infermeria i amb el suport de professorat del mateix departament, ha estat elaborat per Cristian P. Coll, d’Es Far Cultural, i cofinançat en el marc de la XII convocatòria d’ajuts per a accions d’educació per al desenvolupament, 2015-16. Aquest documental és un projecte emmarcat dins la col·lecció de recursos d’educació per al desenvolupament UIB Solidària, de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB.

L’audiovisual és el resultat de la feina realitzada sobre el terreny (Grècia, Macedònia i frontera amb Sèrbia). Mitjançant animacions, fotografies i vídeo, es ressegueix el viatge de les persones refugiades des de Grècia fins a Macedònia. Mitjançant diferents experiències personals, s’hi narren els problemes que suposa a les persones refugiades fer el viatge, així com es mostren diferents situacions derivades del moviment migratori massiu que ha generat la situació política i social en molts de països de l'Orient Pròxim.

Aquestes presentacions van dirigides a la ciutadania en general, a qualsevol persona que vulgui tenir una font d'informació alternativa, a la comunitat universitària de la Seu universitària de Menorca i en concret als estudis d'Infermeria i de Treball Social.

Després de la projecció es durà a terme un col·loqui amb l'autor del documental.

Assistència lliure i gratuïta

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 26/05/2016

Data de publicació: 05/05/2016