Escoltar

Presentació del llibre Voces desde los márgenes. Mujeres inmigrantes, violencia y ciudadanía en Mallorca

Presentació del llibre Voces desde los márgenes. Mujeres inmigrantes, violencia y ciudadanía en Mallorca - España, de Vanesa Vazquez, Marielva Rísquez i Romina Perazzolo.

La presentació anirà a càrrec de Marta Fernández, directora de la Càtedra d'Estudis de Violència de Gènere de la UIB, Ruth Escribano, coordinadora de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB, i les autores.

L'acte tindrà lloc a la llibreria Literanta, carrer de Can Fortuny, 4 A, Palma, el dimarts 17 de juliol a les 20 hores.

Aquesta publicació ha comptat amb el suport de l’OCDS mitjançant la Convocatòria de beques de suport a la recerca aplicada en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament 2010-11, emmarcada en el conveni signat entre el Govern de les Illes Balears i la UIB per concretar les obligacions derivades de la concessió de la subvenció per dur a terme actuacions en matèria de cooperació al desenvolupament.

 

Anys anteriors

Premi de recerca sobre cooperació internacional

 

 • Any 2011, «VIII Premi de recerca sobre cooperació internacional al desenvolupament»:
  "Diseño de un plan de sostenibilidad para redes de comunicaciones rurales: estudio del caso Napo, Perú", presentat per la Sra. Inés María Bebea González.
 • Any 2008, «VII Premi de recerca sobre cooperació al desenvolupament»:
  Desert.
 • Any 2006, «VI Premi de recerca sobre cooperació al desenvolupament»:
  "¿Qué motiva el envío de remesas a los países en desarrollo?", presentat per la Sra. Lucrecia Burges Cruz.
 • Any 2005, «V Premi de recerca sobre cooperació al desenvolupament»:
  "Contribución al desarrollo rural sostenible en Cuba. Recuperación y conservación de ecosistemas erosionados mediante el fomento de sistemas agrosilvopastoriles" , presentat pel Sr. Eliel González García, el Sr. Jordi Bartolomé Filella i la Sra. Josefina Plaixats Boixadera. 
 • Any 2004, «IV Premi de recerca sobre cooperació al desenvolupament»:
  "Anàlisi d'experiències de cooperació en turisme sostenible a l'àrea d'Amèrica Central" , presentat per la Sra. Antònia Rosselló Campins i el Sr. Joan Miralles Plantalamor. 
 • Any 2003, «III Premis de recerca sobre cooperació al desenvolupament»:
  "Ayuda internacional y fuga de cerebros: ¿Cómo gestionar los flujos migratorios eficazmente?" , presentat pel Sr. José Luis Groizard Cardosa i el Sr. Joan Llull Cabrer.
 • Any 2002, «II Premis de recerca sobre cooperació al desenvolupament»:
  "Elaboració d'un model per a l'avaluació econòmica de les ONG" , presentat pel Sr. Antoni Socias Salvà i la Sra. Raquel Herranz Barcones.
 • Any 2001, «Beques de recerca sobre cooperació al desenvolupament»:
  "Cooperativas como instrumento para el desarrollo" , presentat per la Sra. Patrícia Moreno Romero i el Sr. Raúl E. Sánchez Martín.