L'Acollida, una Assignatura Pendent. Cicle de xerrades

 L’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat us anima a participar en aquest conselleria afers socials i esportscicle de xerrades, durant el qual parlarem amb persones defensores de drets humans, coneixerem la tasca que fan diverses entitats compromeses amb l’acollida de persones refugiades de la nostra comunitat autònoma i quines són les vies per poder col·laborar-hi.

Si vols saber què pots fer en aquest camp, aquí tens un punt de partida per conèixer les iniciatives que es duen a terme des de les Illes Balears i trobar les vies de participació i d’implicació directa que t’interessin més. Com que volem que l’acollida deixi de ser una assignatura pendent, implica-t’hi!

 Dates: els dies 29 de juny i 1, 6, 8, 13 i 15 de juliol de 2020 (cada dilluns i dimecres, a partir del 29 de juny i fins al 15 de juliol).
Hora: a les 12 hores.
Durada: 5 hores. En línia, a través de Zoom (publicarem l’enllaç que et permetrà unir-te a les xerrades mitja hora abans que comencin).
Activitat gratuïta i oberta a tota la comunitat universitària i públic en general. 
Cicle en línia gratuït, en el marc de la col·laboració entre la Direcció General de Cooperació del Govern de les Illes Balears i la UIB en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament.

 Refugees welcome
Programa

Els continguts d’aquest cicle de xerrades complementen el curs El Voluntariat: Un impuls per a l’acollida de persones refugiades. 

 Accés a les xerrades