Escoltar

Els experiments econ˛mics en el camp colombiÓ. Una manera de millorar la conservaciˇ.

En el marc de la VII Convocatòria d’ajuts de cooperació universitària al desenvolupament: Accions de formació, sensibilització i difusió 2010-2011, s’ha finançat l’elaboració i presentació d’un audiovisual en el que es recull l’experiència del projecte de cooperació universitària al desenvolupament “Sensibilització i capacitació de comunitats locals rurals colombianes en el millor maneig dels seus recursos naturals”  dut a terme per un equip del Departament d’Economia de l’Empresa de la UIB.

El projecte dut a terme pretén millorar la gestió dels recursos naturals, principalment aigua, dut a terme per comunitats rurals de Colòmbia, mitjançant experiments econòmics. Amb les diferents accions empreses es pretén sensibilitzar, capacitar i donar suport a les comunitats per a que elles puguin desenvolupar mitjançant tècniques participatives un pla de maneig dels propis recursos.

veure audiovisual

Vegeu l'audiovisual (duració: 00:23:39)

Presentació de l’audiovisual:

Dijous 19 de maig de 2011 a les 19 hores.
Lloc: aula 5 de Sa Riera

A l’acte de presentació de l’audiovisual dut a terme pels membres de l’equip espanyol i colombià, s’hi exposaren els principals resultats de la recerca.