Escoltar

ReCrearte: una experiència de recreació individual i col·lectiva a través de l'art

Re-Crearte és un grup d’acompanyament psicològic de la Universitat Antonio Ruiz de Montoya (Lima, Perú) integrat per estudiants afectats per algun tipus de violència (família, de parella, sexual, política) i que volen donar forma a les seves experiències mitjançant les arts. Per això, organitzarem un taller que formarà part d’una investigació pilot encara en curs i que té el propòsit de visibilitzar l’impacte de les arts com a eina transformadora a partir de la sistematització d’experiències favorables en aquest àmbit.

Conferència
Data i horari: 17 de febrer de 2020, de les 17 a les 18.30 hores
Durada total: 1,5 hores
Lloc: a l’aula 3 de l’edifici Ramon Llull
Taller
Data i horari: 18 i 19 de febrer de 2020, de les 10 a les 15 hores
Durada total: 10 hores
Lloc: a l’aula AA02B de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos
 

imatge.jpg

Continguts:

Conferència: «Una experiència de recreació individual i col·lectiva a través de l’art».
En la conferència, la senyora Gutiérrez parlarà de les fites que ja ha assolit la proposta ReCrearte i els desafiaments que haurà afrontat en el procés de reconstrucció de teixits individuals i col·lectius al llarg del taller impartit.

Taller: ReCrearte: una experiència de recreació individual i col·lectiva a través de l’art.
En el taller grupal de dues sessions, plantejam crear col·lectivament un espai vivencial per desenvolupar-hi les eines metodològiques i consideracions ètiques tot treballant des de les arts amb persones que hagin viscut situacions de violència.
* Important: cal anar vestit amb roba còmoda els dies del taller.

Nombre de places disponibles al taller: 30 places

Persona responsable de l’acció: Ana J. Cañas Lerma, del Departament de Filosofia i Treball Social

Professorat: Gabriela Gutiérrez (Universitat Antonio Ruiz de Montoya, Perú)

Activitat gratuïta i oberta a la comunitat universitària i al públic en general

Inscripció tancada

Conferència oberta

Certificat d'assistència: les persones que vulguin obtenir un certificat d’assistència han de fer la inscripció en línia i han d’haver participat, com a mínim, en el 80 per cent de les hores del taller.

La inscripció comporta el compromís d'assistir-hi i, en cas de no poder-ho fer, la persona ho ha de comunicar a l'OCDS amb la màxima antelació possible per facilitar que hi accedeixin altres persones interessades. Aquesta acció formativa té finançament públic, i no comunicar la baixa pot ser causa d'exclusió en futures accions formatives vinculades a l'OCDS. Comptam amb la vostra col·laboració perquè tothom pugui beneficiar-se’n.

Galeria d'imatges