Curs: L'educació sexual per a la transformació social

Us convidam a participar al curs «L’educació sexual per a la transformació social», organitzat per Aina Maria Duran, alumna del Màster Universitari en Intervenció Socioeducativa amb Menors i Família, i finançat en el marc de la XIV Convocatòria d'ajuts per a accions d'educació per al desenvolupament per a una ciutadania global, 2017-18.

Dates: 17, 18, 19 i 20 d’octubre de 2018.
Durada total: 25 hores.
Horaris:
Dimecres, 17 d’octubre: de les 16 a les 20 hores.
Dijous, 18 d’octubre: de les 10 a les 14 hores i de les 16 a les 20 hores.
Divendres, 19 d’octubre: de les 10 a les 14 hores i de les 16 a les 20 hores.
Dissabte, 20 d’octubre: de les 10 a les 15 hores.
Lloc: aula 4, edifici Sa Riera

Certificat d'assistència: per a les persones que participin al 80 per cent de les hores del curs.
Places: mínim: 15 persones inscrites.* Màxim: 30 places.  
* En cas de no assolir el nombre mínim de places, el curs es cancel·larà, i es valorarà de fer-lo en altres dates.
Curs gratuït.

Objectius generals: 

  • Fomentar que les persones es coneguin, s’acceptin i expressin la seva eròtica per tal d’aconseguir una harmonia personal i sentir-se satisfetes amb si mateixes i amb les seves relacions.
  • Garantir una sexualitat saludable i satisfactòria al llarg del cicle vital.
  • Oferir un model de sexualitat ampli, en positiu i saludable.
  • Oferir habilitats per aconseguir la igualtat de gènere i l’apoderament de les dones.
  • Crear un espai de trobada i de participació amb professionals i futurs/es professionals per poder propiciar un ambient adequat per poder parlar i reflexionar sobre la sexualitat i la salut sexual i la reproductiva.
  • Promoure recursos, eines, estratègies i habilitats entre persones que tinguin un efecte multiplicador per poder millorar el benestar i la salut sexual de la població i així prevenir infeccions de transmissió sexual, embarassos no desitjats, relacions vulnerables i fins i tot violència de gènere.
  • Dotar d’eines per a una educació sexual inclusiva i coeducadora que ajudi a respectar les diferències i prevenir assetjaments.

Programa complet

Adreçat a:

Totes les persones interessades a aprendre sobre les temàtiques que es treballaran, amb voluntat d’implementar nous recursos personals i amb interès per millorar les seves eines per educar en la diversitat sexual i acompanyar altres persones dins la diversitat.

Especialment aquesta formació es dirigeix a persones encuriosides, famílies, persones voluntàries i professionals de l’Educació Social, el Treball Social, la Pedagogia, la Psicologia, la teràpia ocupacional, docents i monitors/es de temps lliure.

Impartit per:

  • María Díaz Angulo, sexòloga i educadora social.
  • Isabel Guerrero Campoy, sexòloga i educadora social.  
  • Aina Maria Duran, pedagoga.

Més informació: Bisexualidad y buen trato

Twitter: Isabel Guerrero

Web: https://isabelguerrerocampoy.blogspot.com/

 

Inscriu-te aquí

 

La inscripció al curs comporta el compromís d’assistir-hi i, en cas de no poder assistir-hi, s’ha de comunicar a l’OCDS amb la màxima antelació possible, per facilitar que hi accedeixin altres persones interessades. Aquesta acció formativa compta amb un finançament públic, i no comunicar-ho pot ser causa d’exclusió de futures accions formatives vinculades a l’OCDS. Comptam amb la vostra col·laboració perquè tothom pugui sortir-ne beneficiat.