Escoltar

«Horitzons invisibles, convivint amb l'exclusió social»

horitzons invisiblesEl documental Horitzons invisibles, convivint amb l’exclusió social, elaborat a partir de la iniciativa de dues alumnes dels estudis de Treball Social i finançat en el marc de la X Convocatòria d’ajuts per a accions d’educació per al desenvolupament 2013-14, ens acosta la invisibilitat de l’exclusió social, especialment a la zona del llevant de Mallorca.

Aquest és un projecte emmarcat dins la col·lecció de recursos d’educació per al desenvolupament UIB Solidària, de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB.

Acte de presentació

Data de realització: 11 de novembre de 2014
Horari:
11 h: Presentació i projecció del documental.
12 h: Debat amb la participació dels protagonistes del documental: Misael Carreño, Francisco Güiza, Héctor Ernesto Restano i Lubomir Bystron. També hi participaran Raquel Ríos Olivencia, coordinadora de Càritas, representant de la Xarxa per a la inclusió social EAPN - Illes Balears, Miquel Àngel Oliver, professor del Departament de Filosofia i Treball Social, i Carmen Touza, vicedegana de la Facultat de Filosofia i Lletres i professora del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques.
Lloc: sala d'actes de l'edifici Guillem Cifre de Colonya.
Assistència lliure i gratuïta.

Veure pòster de l'activitat.