Programa de beques National Geographic

 

Convocatòria de beques d'investigació en la recerca d'un planeta sostenible.

National Geographic Society ha presentat a Espanya la seva convocatòria de beques d'investigació en la recerca d'un planeta sostenible, amb la finalitat d'impulsar la participació de totes les persones interessades que presentin un projecte atractiu, innovador i interessant. Les beques del programa es concedeixen en els camps de la recerca, conservació, educació, divulgació o tecnologia i s'emmarquen alhora dins tres grans àrees:

  • El viatge humà – projectes que exploren i documenten l'experiència humana a través del temps per preservar el nostre patrimoni compartit.
  • Fauna i llocs salvatges – projectes que exploren i documenten la biodiversitat de la Terra per comprendre millor i conservar espècies, hàbitats, processos i ecosistemes.
  • El nostre planeta canviant – projectes que exploren i documenten els sistemes terrestres i oceànics en el present, passat i futur par comprendre millor i protegir l'entorn en evolució.

Hi ha tres tipus diferents de beques (de carrera primerenca, estàndard i ràpides), que poden representar un ajut d'entre 5.000 i 30.000 dòlars, en funció de la modalitat, i que es poden sol·licitar en qualsevol moment al llarg de l'any.

Cada tres mesos el Comitè d'Investigació i Exploració es reunirà per estudiar i seleccionar els projectes beneficiaris de les ajudes sol·licitades fins al moment. La pròxima revisió de projectes presentats serà el dia 1 d'octubre de 2017 i la decisió es comunicarà a les persones beneficiàries abans del 31 de gener de 2018.

 

Més informació 

 

Data de publicació: Mon Jul 10 01:27:00 CEST 2017