Deu alumnes i una membre del col·lectiu del personal d'administració i serveis (PAS) participen al programa Estades Solidàries

Són n’Alba Martínez, que ja va dur a terme el seu voluntariat durant les vacances del mes de Pasqua, i na Cinthia, que partirà durant aquest estiu, ambdues per donar suport a Fundación de Solidaridad Amaranta, a Cochabamba (Bolívia). Na Marta Egidos i Blanca Carriquí, que col·laboraran amb l’entitat Aprendo Contigo, a Lima (Perú). Na Neus Diéguez, na Caterina Roig i na Rosa Illa, que col·laboraran amb el Centro de apoyo a niños y adolescentes trabajadores (CANAT) a Piura (Perú), i na Joana Maria Caldentey, na Danna Robles, na Francesca Morey i na Kenia Ballesteros, que col·laboraran amb la Fundación Amazonia, a Sucre (Bolívia).

Si vols conèixer la seva experiència, et convidam a seguir el bloc: tu hi pintes molt!, per rebre les noves publicacions dels testimonis directes de les persones que participen al programa de voluntariat Estades Solidàries, així com en altres programes de mobilitat de l’OCDS.

I recorda: si formes part del PAS o de l’alumnat i vols viure una experiència de voluntariat internacional, no deixis de consultar la nostra web i les nostres xarxes socials (@cooperacioUIB)! Tens algun dubte? Consulta’ns! 

Data de l'esdeveniment: 02/06/2017

Data de publicació: Fri Jun 02 18:36:00 CEST 2017