Curs: Expressió artística i gènere. Eines creatives per a la coeducació.

Formes part del col·lectiu de l'alumnat de la seu universitària d’Eivissa i Formentera? Aquesta formació et pot interessar! 

 

Aquestes sessions formatives pretenen analitzar les construccions socials de gènere i explorar les diferents formes d’expressió artística que permetin, d’una banda, visibilitzar les opressions que generen i, alhora, crear relats alternatius que promoguin l’equitat entre sexes i la diversitat d’identitats.

Les persones que hi participin adquiriran eines pedagògiques creatives per a la coeducació, aplicables a qualsevol àmbit de la tasca docent i artística.

Dates: els dilluns 7, 14, 21 i 28 de maig i el dilluns 4 de juny.

Horari: de les 18 a les 21 hores.

Ubicació: a l’aula gran de la Seu universitària d’Eivissa i Formentera (c/ del Calvari, 1, antic edifici de Comandància).

Adreçades a: En particular, el curs s’adreça a l’alumnat de l’assignatura Educació Artística: Plàstica i Visual. Didàctica a l’Escola Primària, del grau d’Educació Primària. A més, queda obert també a l’alumnat d’altres assignatures i estudis de la UIB. Especialment recomanades per a l’alumnat d’Educació Primària, Educació Infantil, Educació Social i del Màster Universitari en Formació del Professorat.

En cas de no cobrir-se les places disponibles, la inscripció s’obrirà a la població no universitària interessada a ampliar els seus coneixements en aquest àmbit fins a cobrir les places.

Durada total: 15 hores.

més informació i inscripcions

Data de publicació: Tue Apr 17 12:12:00 CEST 2018