Cicle: Tendències i desafiaments en la intervenció professional i la investigació social en contexts de crisi.

El recorregut del treball social als 50 anys d’història de l’escola universitària de treball socials a les Illes Balears

Us informam de la propera realització de les Jornades Tendències i desafiaments en la intervenció professional i la investigació social en contexts de crisi (20 hores), organitzades per Miquel Àngel Oliver, professor del departament de Filosofia i Treball Social i finançades en el marc de la XIII Convocatòria d'ajuts per a accions d'educació per al desenvolupament per a una ciutadania global 2016-17.

virginia alves carraraPrograma

  • Conferència 1: “La imagen, la práctica y las nuevas exigencias profesionales en el contexto actual de crisis del capital, neoliberalismo, reestructuración productiva”.

Data i hora: 29 de Marc a les 16 hores. 
Lloc: Aula 11 de l’edifici Ramon Llull

  • Conferència 2: “Trabajo Social y producción de conocimiento: la investigación como condición de la intervención cualificada”.

Data i hora: 5 abril a les 16 hores.
Lloc: Aula 11 de l’edifici Ramon Llull

Ambues conferències aniran a càrrec de la Dra. Virginia Alves Carrara (Professora Titular en Trabajo Social y Servicios Sociales.  Universitat Federal de Ouro Preto (UFOP-Brasil) Coordinadora nacional de Relaciones Internacionales de la Asociación Brasileña de Enseñanza e Investigación en Trabajo Social (ABEPS). Representante del Cono Sur (Argentina, Chile, Uruguay, Paraguay, Brasil) de la Asociación Latinoamericana de Enseñanza e Investigación en Trabajo Social (ALAEITS)

  • Taller: "La múltiples expressions de la qüestió social i el treball social: l'objecte d'intervenció dels treballadors i de les treballadores socials" (pendent confirmar data definitiva
  • Grup focal amb alumnat del Grau en Treball Social sobre la imatge i l'autoimatge de la professió del Treball Social (pendent confirmar data definitiva)
  • Grup de discussió: Anàlisi dels resultats provisionals de la investigació sobre les particularitats del Treball Social brasiler i espanyol. Difusió dels resultats (pendent confirmar data definitiva)

Jornades obertes i gratuïtes a totes les persones interessades

Adreçades: principalment a l’alumnat dels estudis  de Grau en Treball Social i d’altres estudis de la UIB interessats en la temàtica a tractar, a professionals dels Serveis Socials  i a docents de la UIB.

Data de publicació: Tue Mar 28 13:28:00 CEST 2017