Beques de pràctiques per als estudis oficials de grau o màster en el marc de la cooperació al desenvolupament

Obert el termini per a la presentació de sol·licituds fins al dia 13 de novembre de 2017.

 

L'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS) de la UIB obre la convocatòria de beques per a estudiants de la UIB d'estudis oficials de grau o màster per fer pràctiques en el marc de la cooperació al desenvolupament durant el curs acadèmic 2017-18, amb els objectius de:

  • Promoure una formació basada en valors com la solidaritat, la tolerància, la convivència, la llibertat i la justícia, afavorint actituds solidàries i hàbits de consum, comerç i producció justs i sostenibles.
  • Formar futurs professionals i personal tècnic conscienciat de les necessitats i els problemes dels països empobrits, participant en experiències que proporcionin nous aprenentatges i noves habilitats tant humanes com professionals.
  • Potenciar l’anàlisi crítica sobre les necessitats i desigualtats existents en el món actual i valorar la importància d’elaborar projectes i intervencions interdisciplinaris.
  • Fomentar el diàleg intercultural acostant els diferents valors i les formes de vida de cada cultura.

Més informació i relació de places disponibles.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el dia 13 de novembre de 2017. Les sol·licituds s'han de presentar al Registre General de la UIB (Cas Jai o bé Son Lledó), i han d’estar degudament emplenades i amb totes les signatures.

 

Data de publicació: Mon Oct 30 13:57:00 CET 2017