Nova jornada informativa sobre projectes de voluntariat a l'estranger

ERASMUS també és voluntariat internacional

sve

Tens una nova oportunitat per conèixer tot allò que t’ofereix el programa ERASMUS per realitzar un voluntariat internacional. Si tens esperit solidari, t’agrada descobrir noves cultures i vols viure una experiència única en un altre país... aquesta és la teva oportunitat!

Qui hi pot participar? Tothom que tingui entre 18 i 30 anys.

Què em costarà? La subvenció del programa ho cobreix pràcticament tot.

Tens una idea per desenvolupar un projecte local i només necessites una ajuda econòmica per engegar-lo? Els PROJECTES SOLIDARIS del Cos Europeu de Solidaritat són el que estàs cercant. Alguns exemples? Podríeu crear la vostra pròpia empresa social, associació, club o muntar una actuació musical solidaria o desenvolupar un projecte que ajudi als grups més vulnerables de la comunitat....

DIMARTS 20 de NOVEMBRE Podràs conèixer tot allò que t’ofereix el programa COS EUROPEU DE SOLIDARITAT per realitzar un voluntariat, unes practiques internacionals i podràs descobrir quins tipus de projectes locals solidaris podeu presentar i com es preparen. Si amb el teu grup d'amics moltes vegades li heu donat moltes voltes a com engegar aquesta bona idea que teniu i convertir-la en un projecte, aquest és el moment per passar a l'acció.  

Durada: 3 hores.
Acció formativa gratuïta. Duta a terme per la Direcció General d’Esports i Joventut a través del Programa ERASMUS Joventut en Acció, juntament amb l'OCDS.
Data: 20 de novembre de 2018
Horari: de 10 a 13 hores
Lloc: Sala de graus de l'edifici Guillem Cifre de Colonya (campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma)

Objectius

  • Promoure el Cos Europeu de Solidaritat i fomentar la participació del jovent de les Illes Balears en el voluntariat internacional.
  • Proporcionar a les persones participants informació sobre els continguts i característiques del voluntariat internacional.
  • Orientar i assessorar les persones assistents perquè puguin participar en activitats de voluntariat en el marc del Cos Europeu de Solidaritat i beneficiar-se de les seves possibilitats.
  • Donar a conèixer experiències d'altres joves que han participat en activitats de voluntariat en el marc del programa.

Altra informació

  • Inscripció obligatòria,
  • Places limitades, per estricte ordre d'inscripció i fins a completar la capacitat de l'aula.

Programa de l'acció formativa