Formació en cooperació al desenvolupament i solidaritat

Curs monogràfic

Cursos monogràfics

En matèria de cooperació al desenvolupament

L’oferta dels cursos monogràfics és anual i es distribueix al llarg del primer i del segon semestre. La llista dels cursos disponibles es publica al llarg de l’any acadèmic i sol incloure diversos cursos, alguns de caràcter bàsic i altres d’especialitzat.

Els cursos monogràfics van dirigits a alumnat, PDI i PAS de la UIB, així com a professionals i agents socials de la nostra comunitat en matèria de cooperació al desenvolupament; i donen lloc a l’obtenció de crèdits, d’acord amb la normativa vigent.


Formació modular: «Trencant murades per una cooperació transformadora»

Aquest segon trimestre de l'any 2018 presentam una oferta formativa en coordinació amb la Direcció General de Cooperació i dirigida a professionals i agents socials, associacions feministes, personal de les administracions públiques, comunitat universitària, moviments socials i persones de la societat civil en general interessades en la cooperació feminista i en els drets del col·lectiu LGBTI.

Amb aquesta formació modular pretenem facilitar l’accés a les darreres novetats i tendències per una cooperació transformadora no normativa convidant ponents i entitats amb gran experiència i recorregut que ens ajudin a comprendre els vincles entre perspectiva de gènere i diversitat sexual i la cooperació internacional i l'educació per al desenvolupament.

La formació conté tres mòduls, amb un total de 24 hores de durada, i un mòdul per mes:

Curs monogràfic: "Cicle de sessions monogràfiques de  l'Agenda 2030"

Cursos monogràfics durant el curs 2017-2018

Les pròximes sessions relacionades amb les temàtiques de l’Agenda 2030 s’aniran publicant properament i de forma periòdica.

 

Consulta les accions formatives monogràfiques anteriors