Jornades: Moviments Migratoris. Aspectes socials i jurídics

Us informam de la propera realització de les jornades Moviments Migratoris. Aspectes socials i jurídics (8 hores), organitzades  per Rosa Rayó, alumna del grau d’Educació Social, amb la col·laboració de l'Asociación por la Garantía de los Derechos Humanos - AGDH i finançat en el marc de la XIII Convocatòria d'ajuts per a accions d'educació per al desenvolupament per a una ciutadania global 2016-17.

Amb aquestes jornades es pretén donar a conèixer l’experiència migratòria i sensibilitzar sobre aquesta realitat. Mitjançant l’exposició de testimonis directes coneixerem les causes, el procés i les conseqüències i efectes que té aquesta vivència per a les persones que han de migrar dels seus països d’origen.foto migracions

Dates i horaris:

Divendres 12 de maig, de les 16 a les 20 hores.

Dissabte 13 de maig, de les 10 a les 14 hores.

Lloc: aula 27 de Sa Riera.

Programa

12/5/2017: La situació abans d’arribar a Espanya

16-17.30 hores. Drets humans i situació abans de l’entrada a Espanya, a càrrec de Jude Mark, antropòleg i expert logista en diferents organitzacions de cooperació Internacional.

17.30-18 hores. Relat en primera persona, a càrrec d’Amadou Oury Diallo, representant de l’Associació de Guinea Conakry a les Illes Balears.

18- 8.30 hores. Taula de debat.

18.30-20 hores. Vulneració de drets. Presentació de la situació a la frontera sud, a càrrec d’Andrés García Berrio. Advocat penalista i defensor de drets humans. Membre de Irídia, Centre per a la Defensa dels Drets Humans.

13/5/2017: La situació a Espanya

10-13 hores. Polítiques públiques. Què vulneren? Ponència i taller a càrrec d’Andrés García Berrio. Advocat penalista i defensor de drets humans. Membre de Iridia, Centre per a la Defensa dels Drets Humans.

13-13.30 hores. Relat en primera persona, a càrrec d’Amadou Oury Diallo, representant de l’Associació de Guinea Conakry a les Illes Balears.

13.30-14 hores. Taula de debat.

Accés lliure i gratuït