Altres activitats EpD

 30/05/2017 Dies 30 i 31 de maig de 16 a 20 hores, a la sala d’actes de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos (campus universitari).  

 25/11/2016

24/10/2016

18/10/2016

 

 

29/09/2016 Jornada de portes obertes

 

 

Presentació d'un audiovisual sobre la tracta de dones i nines el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones

La Fundació de Solidaritat Amaranta, Metges de Món Illes Balears i l'Oficina de Cooperació al Desenvolupacartellment i Solidaritat, continuant amb la campanya conjunta contra la tracta de dones i nines, us convidam a la presentació de l’audiovisual Tracta d'evitar-la. En el marc d'aquest acte, una vegada acabada la projecció, la comunitat universitària podrà discutir directament sobre la tracta amb part dels protagonistes del vídeo:  Alina Draganescu, educadora d'igualtat de Metges del Món i Martin Prim, estudiant dels estudis de Grau de Llengua i Literatura Espanyoles de la UIB; i Patricia Barranco, tècnica de l'àrea de cooperació de la Fundació de Solidaritat Amaranta.

Data de realització: divendres dia 25 de novembre de 2016
Horari: a les 11 hores
Lloc: Sala de Graus de l'edifici Ramon Llull

Podeu veure un tràiler de l’audiovisual a:

http://www.fundacionamaranta.org/formacion/ctrata-de-evitarla/tracta-devitar-la/

Aquest és un recurs per a la sensibilització que a més es pot sol·licitar gratuïtament en forma de tallers educatius facilitats per la Fundació de Solidaritat Amaranta per a la promoció dels drets humans amb enfocament de gènere i per impulsar la reflexió conjunta dels grups participants sobre aquest problema global.

Jornades Marroc Modern: Avenços i reptes

 

La UIB i el Consolat General del Regne de Marroc a les Illes Balears us convidam a participar encartell aquestes jornades, en què persones expertes que vénen directament del Marroc analitzaran els avenços i reptes d'aquest país veí, i ens acostaran de primera mà la seva realitat en els àmbits social, de l'educació, de la igualtat de gènere i de la cultura. Us hi esperam, amb l'objectiu de poder enfortir les aliances i crear noves sinergies amb la participació de tota la comunitat universitària i la societat en general.

Jornades organitzades per: Consolat General del Regne de Marroc a les Illes Balears, Servei de Relacions Internacionals (SRI), Servei d'Activitats Culturals (SAC) i Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS).

Veure pòster de les jornades:

Català

Castellà

 

Dates de realització: 10 de novembre de 2016
Horari: de 17 a 20.30 hores
Lloc: Sala d'actes de l'edifici Sa Riera (Palma)
Dates de realització: 11 de novembre de 2016
Horari: de 10.30 a les 14 hores
Lloc: Sala d’actes de l’edifici Guillem Cifre de Colonya (campus universitari)

Consulteu el programa complet.


Activitats dels cursos acadèmics anteriors